Kies uw land

country icon
country icon
Onze missie
Bij Lifeplus streven we ernaar een leider te zijn in holistisch welzijn. Waarom holistisch? Omdat wellness over zoveel meer gaat dan wat we consumeren. Lichaamsbeweging, evenwicht tussen werk en privéleven, geluk, dankbaarheid, financiële stabiliteit en gemeenschap zijn slechts enkele van de factoren die de gezondheid beïnvloeden. Eenvoudig gezegd gaat het bij echt welzijn om verschillende componenten die samenkomen om meer te bereiken dan de som van die delen.
Onze producten
De ingrediënten die wij in onze producten gebruiken, zijn ontworpen met het oog op synergie. Zij activeren en vullen elkaar aan en werken samen om u te helpen het verschil te voelen. En we zijn gepassioneerd door kwaliteit - misschien zelfs geobsedeerd. Daarom maken onze onderzoeks- en productieteams zoveel mogelijk Lifeplus-producten zelf.
Onze Bedrijfsfilosofie
Meer dan dertig jaar zakendoen heeft ons geleerd dat we onze klanten moeten verzorgen zoals ze verdienen, we moeten het zelf doen. Met mensen die zich inzetten om iets anders op te bouwen - omdat mensen die om het geheel geven een verschil maken. En dat is een verschil dat de moeite waard is.
Onze Gemeenschap
Onze gemeenschap is vol warme, vriendelijke en ondersteunende mensen die gepassioneerd zijn om anderen te helpen hun eigen welzijn te ontsluiten. Het is een van de dingen waar we het meest trots op zijn, maar het is moeilijk om één reden aan te wijzen waarom Lifeplus zulke mensen aantrekt. Misschien zijn het onze producten. Misschien is het hoe we mensen behandelen. Misschien is het ons eenvoudige, risicoloze systeem. Waarschijnlijk is het alles bij elkaar - de hele ervaring met Lifeplus.
Onze vieringen
Het samenbrengen van onze gemeenschap en werknemers via memorabele evenementen creëert een sfeer die moeilijk te beschrijven is - ervaringen die je echt "moet meemaken" om ze te begrijpen. De collectieve energie van onze mensen die samen feestvieren en plezier hebben, is voelbaar en inspirerend. Daarom organiseren we het hele jaar door regelmatig uitstapjes, feestjes en grootschalige evenementen en zijn we altijd op zoek naar meer manieren om de mensen die Lifeplus vormen, te vieren.

In juni 2022 hielden we ons eerste Wellbeing For Life Festival in München, Duitsland en we zijn er trots op dat we de 3e plaats hebben gekregen in BEAworld's Best Festival of the Year wedstrijd. We zijn enthousiast over de kans om onszelf te overtreffen en dit jaar een nog beter festival te organiseren.
Onze Lifeplus Foundation
Lifeplus is voor iedereen, maar niet iedereen kan meedoen. Er zijn veel gemeenschappen voor wie het verzekeren van basisbehoeften zoals schoon water en basisonderwijs een uitdaging is. Voor hen hebben we de Lifeplus Foundation. De Lifeplus Foundation helpt kansarme gemeenschappen zichzelf te helpen en bouwt zo de basis voor een duurzame toekomst. Lifeplus betaalt alle operationele basiskosten van de stichting, zodat een zo groot mogelijk deel van de donaties terechtkomt bij mensen in nood. Bezoek de Lifeplus Foundation website voor meer informatie.
Onze planeet
Duurzaamheid is belangrijk. Aangezien wij inspiratie en ingrediënten ontlenen aan de natuur, helpt het maken van duurzame keuzes ons de zaken gelijk te houden. Het gebruik van 100% gerecycled materiaal voor elk intern verpakt product, het nooit testen op dieren en het implementeren van milieuvriendelijke programma's in onze faciliteiten zijn slechts enkele manieren waarop wij iets terugdoen.
Onze toekomst
Onze missie is een wereldleider te zijn in holistisch welzijn. Er is nog veel werk te doen, maar we zijn enthousiast om onze productlijnen en middelen te blijven uitbreiden om mensen te helpen het welzijn in zichzelf te ontsluiten. En hoewel we al meer dan drie decennia actief zijn, voelt het alsof we nog maar net begonnen zijn.